~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, July 6, 2011

Sib baik ada "si pinky"

Kalau gi jalan2, mesti la kena ada kamera...ye tak???


Nak dapat kamera ni, ntah bila.....

Dolu2 aku ada la kamera digital Sony, nak beli tu pon sakit gakk, mmg la tak berapa nk mahal tp bagi kami2 yg poket nipis ni terasa la jugak. Rasanya baru setahun guna.

 Last year cik asben bawa gi Sabah kebetulan plak aku lupa pula letak memory card sbb masa tu rajin sgt mengusung ke sana sini lam handbag. 
Tapi sib baik juga la aku terlupa sbbnya kamera tu ilang masa on the way balik ke KL...huhuhu..bila ditanya pd cik asben, dijawabnya acuh tak acuh jerr...oooooo mentang2 la dia yg beli, kalo ilang pon dia diam jerrr...cer kalau aku yg bg ilang...mesti mulut cam bertih jagung....
Yg ralatnya kamera tu ilang atas kecuaian diri sendiri, x leh nak salahkan org lain. Ada lak kamera tu letak dlm beg baju then sorok2 ngan brg2 toiletries......halloooooo...brg2 camtu kena hand carry ok..
Dah ler...citer lama...usah dikenang pd brg yg x der...sob sob


Berbalik pada cuti2 aku....x bestla kalo x der kamera, so ngan muka tak malunya aku pon pinjam ngan 
cik kak ni....
yorr laa nak gak snap tonggang terbalik sana sini...takkan nk snap ngan hp jerr
Suka sangat bila dapat pinky ni.....mmg memuaskan hati..gambar2 pon cantik ..
Thanks yer sudi pinjamkan "pinky" U


lenkali leh pinjam lagi yer =)
n3 Langkawi akan diupdate kemudian2, tengah susun ayat....penat wehhh 

17 comments:

AzMask said...

canon the best.. gambar cantik.. beli yang murah pun, gambar still cantik.

MRS. K said...

laaa.. apsal tak cakap! leh pinjamkan kamera godang! hakhakhak

mamyharraz said...

mamy pulak syg sgt dgn "sihitam" sbb takde "sihitam" rasa tak lengkap..

ok gigih tgg entry langkawi ^__^

~Siti Hajar~ said...

Baiknyer cik kak tu...

btl la klu g cuti2 m'sia xde camera xbest la kan, xde pic nk wat kenangan plk nanti..

cpt la update citer langkawi tuh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD pun teringin gak nak beli kamera DSLR tu..tapi entah tahun bila...

tapi buat semetara waktu ni(konon la kan sementara..) kamera yg kat profail i tu la yg dok ambik gambar sana sini....boleh aja la yg tu pun....

wahida said...

kalau nak ke sana sini mmg kena ada kamera la kan..tak best la kalau takde...kesian kat u sis, kamera hilang...kalau saya, nangis tak berlagu la time tu, sbb saya jenis mengusung kamera kecik saya ni ke mana2 aje..kalau hilang, tak tau la...huhu..

saya pun teringin nak pakai DSLR..tah bilanya...kita doa sama2 yer....

syariza09 said...

AzMask

tu laa, pasni nk beli canon juga la

syariza09 said...

MRS. K

berat sgt wehhhh

syariza09 said...

mamyharraz

wajib ada yer =)

syariza09 said...

~Siti Hajar~

tu laa...org berbudi kita berbahasa

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

isshhh yg tu pon ok la

syariza09 said...

wahida

tu laa, x nangis cuma gerammmmm sgt. pasni kita doa sama2 yer

maya amir said...

arghh ralatnye..ralatnye..saya hilang walkman jekpun dulu dlm beg baju, menangis macam budak kecik..hehehe..

-Sara- said...

awk, kamera tu pentinglah skang ni..mostly utk kite yg konon2nya blogger tegar nii..ape2hal nk gk tempek pic buat enty kt blog sndri kan..hehe

okla tu ade gk yg sudi pinjamkn :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

tengok "si pinky" tu teringat lak kamera lama... cam tu jugak le, cuma warna baby blue...

dah rosak... huhu. ntah bila nak pi repair... rasa cam nak beli baru je... hehe

betul tu, kalo pi jalan2 memang tak best kalo takdak kamera... nak harap henpon, kualiti gambar kureng...

.::Lynn::. said...

terima kasih jugak yea, kasik kita cekelat

sW33tdARLiNG said...

kadang2 camera compact lagi sennag nak bawak ke mana2... ghehhehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails