~ CliCk mY HeArT ~

Friday, July 8, 2011

Bekerja keras koi 3pagi


tu koi 3 pagi tau, bukannya 3ptg.
Biasala kan, sejak2 jadi tokei apam ni, waktu tido pon dh lari.
Malam td wat projek mega, kebetulan serentak pula nk apam, dh ler malam Jumaat, x sempat ahkak nk mengepam opppsss melalut sudaa

request drp member blog Lakaran Kehidupan
mmg request buat kaler & dot putih mcm ni, first time aku wat dot putih,  comel juga kann
apam ni utk birthday party
dah selamat antar pg tadi di Kompleks E, Kem.Kesihatan
thanks yer, lenkali leh oder lg =)


Kaler kuning tu perasa baru, sekaya
Aiman kalo mkn filing kaya, dikatanya mkn roti..mcm2 sungguh

Request dr kwn2 opis, derang mmg dh pesan kalo ada lebih2 suruh bw jer ke opis
ari ni bawa 10 peket...licin sudaa


member opis order 200pcs
untuk dibawa kenduri nikah sedaranya
pg td dh selamat antar, rumah kakak ni blkg rumah aku jerr



*****************************

Ini la projek Khamis malam Jumaat aku
Alhamdulillah, rezeki ada di mana2, apa yg penting SEMANGAT 


masa tengah wat apam ni dlm koi 3am gitu tetiba jer siaran  radio astro tak berfungsi, suspender aku bila2 rumah tetiba jadi sunyi sepi...yor laa kann, agak2nya  "menda tu" bg signal suruh aku tido kot..dh ler mlm Jumaat....seram wehhhh


7 comments:

mamyharraz said...

nampaknya sy kena ke Putrajaya nak merasa apam nih ;)

takpe timing tido lari sikit..janji income masuk :)

sikit2 lama2 jd bukit :D

-Sara- said...

wahh! murah rezeki die..tempahan berganda2! sure sedap ni kan! :)

eh, dh tau mende tu bg signal xreti2 masuk tido..hehe

.::Lynn::. said...

mmg pong timming tido lari..
pagi tadik bangun awal buat cistat...

Che Mid said...

Aitt.. tengok2 sikit che abangnya tu, dok sibuk dgn apam, jgn sampai dia nyanyi lagu, pukul 3 pagi..ku tidur sendiri..

sW33tdARLiNG said...

majuuuuuuuuuuuuuu :)

MrS. F!zA said...

tudia..byk giler order..kalo bisnes baking ni mmg time tido pon berubah ye dak..hikhik

unai a.k.a puan.U said...

tahniah2!! dah jadi tokey!! bisnes kecik2 pun kira okey apa!! kan?kan?? :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails