~ CliCk mY HeArT ~

Friday, April 22, 2011

Kain expired

Dah  2 tahun lbh x jumpa tailor
Sejak dua menjak pindah ke Putrajaya, x jumpa lg ngan tailor yg sesuwai
Sepanjang tempoh tu, aku cuma beli baju yg ready made
Bosan bila terpaksa beli yg ready made, banyak yg tak memuaskan hati


Agak2 bila la aku nak jumpa tailor baru ni yer
Sian tgk kain2 ni, dh nk xpired pon
Dalam banyak2 kain ni, spasang jer yg aku beli, yg lainnya smua org bg masa besday 
Tu nampak tak kain cotton bunga2 kecik, org lain dh lama dah pakai, aku ni jer yg lom
Kalo dh buat nanti, tak kira la dh xpired pon aku nk pakai juga

8 comments:

~izan~ said...

memula ingat kain mmg ada tarikh luput hehe...semua cantik2 la kak..tak expired lg corak2 dia.. =D

mamyharraz said...

banyaknya kain...

dah siap tempah nnt sakanlah tukar2 baju baru..

Pn. Zana said...

x jumpe g eh yg sesuaiii?

syariza09 said...

~izan~

dh bosan tgk kain tu, bila la nk menjadi baju huhuhu

syariza09 said...

mamyharraz

bila agaknya yer

syariza09 said...

Pn. Zana

belommm

~Siti Hajar~ said...

ish! mn ada kain xpired, xkisah la org dh pakai pun, janji nti jadi baju cantik kita pakai...hehe

Cari la taylor online @ try tya mamalieyna, dia kan ambik upah jahit bj skrg ni...hehe

-Sara- said...

awk, corak bunga2 kecit tu evergreen xpee..x ketinggalan pon..hehe :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails