~ CliCk mY HeArT ~

Friday, April 22, 2011

Aku mencik ngan malware

Now, giliran aku pula yg kena virus nie
Mencik tau!!
Aku mmg slalu guna google chrome, tetiba bila aku buka blog trus kluar nie
Yg peliknya aku buka guna internet xplorer, ok jer, x der gangguan pong.



Mmg la kt situ ada tulis page yg kena virus ni, tp dlm bloglist aku x der pon blog org tu, aku pon x nah follow.
Jadi kena la amik langkah2 pencegahan, nanti ramai pula yg tak leh masuk blog aku ni huhuhu.
Aku pon ikut la nasihat kwn & blogger yg lain. Terpaksa la buang bloglist yg ada kt page ni. Now, apa2 yg update aku tgk kt dashboard jer laa



uols dh pernah kena ker



6 comments:

mamyharraz said...

ohhh mamy pun tak suka benda2 camni
jgnlah dia ganggu hidupku yg mmg dah serabut nih =P hehe

AzMask said...

baru sihat dari kena malware.... update jek blog macam biasa..

pst: benci jugak dengan anonymos yang suka komen tapi takut nak show diri sebenar..

-Sara- said...

haa tula pasal..sara ade gak kene cmtu..sbb tu arini dr pg tak dapat jenguk umah korg..ptg2 gini barulah dapat..adoiyaii!

Yan said...

tak abis2 malware ni...menyusahkan betull

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

oooo...sbb jdnya mcm gitu bloglist ya....ini sudah nk kena berhati2 ni....

munna said...

tak pernah kena lagi malware ni.. harap2 tak akan kena...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails