~ CliCk mY HeArT ~

Monday, March 21, 2011

Katil bajet =)

Sbb per kata bajet?  Camni alkisahnya.
Jumaat lepas masa aku kat opis dpt call dr en asben.

asben: hospital nak jual katil single ni, nak beli tak?
aku: boleh gak, leh aiman tido katil. berapa hinggit jual tu?
asben: murah jer, katil & tilam RM20, upah driver RM10.
aku: ok la tu bang, murah sangat2 dah. beli jer la.
asben: ok. esok dorang antar.

-tamat-

aku story  kt kawan, dia advice toksah amik tilam, ntah2 tilam org sakit ke apa ker, tak elok la pula. Betul gak apa yg dia cakap tu, aku pun sms kat asben, suruh beli katil jer, tilam toksah. Sekali tu en asben trus call 

asben: katil & tilam tu bukan dr wad la, tapi dr asrama doktor yg nak dilupuskan.
aku: ooooooo....ye ker, td x citer habis. x per la, beli, kot2 terkena badi doktor kat Aiman...hehe

-tamat-

Sabtu
Katil Aiman pon sampai

ni la rupa bentuknya
bagi aku ok laa, rupa bentuk yg masih ok
sampai2 jer, aku lap & sembur febreeze

Aiman sronok sangat2 sbb dpt katil sendiri, terlompat2, baik2 anak wehhhh, dh la katil bajet, kang roboh lak......hehe

setelah dimake up 
nanti mama belikan cadar kartun kat Aiman pula ok
katil aku & Aiman sebelah -menyebelah, senang nak pantau


dinding Aiman wajib ada sticker kartun
Doraemon, Sponge Bob, Upin Ipin, Tom & Jerry


Aiman dah dinaik taraf, daripada tido atas tilam kat bawah, now dah tido atas katil.
Mama pon senang, x der la stp kali Aiman terjaga tengah2 malam, mama kena terjun dari atas katil ke tilam Aiman lak.
Ini la katil bajet RM30




19 comments:

MrS. F!zA said...

mna tau aura doktor suatu hari nanti..hihi

mamyharraz said...

bajet tp cantik!

aiman dah pandai tido sendiri ya..harraz belum pandai..

Myaby said...

cantik lg katil nye.

;)

hyazz said...

cantek per katil n tilam tu...murah lak tu... takyah susah2 nak p caghi kat kedai.. kan senang tu...kan...klu ya pon rembat jer

.::Lynn::. said...

ada lagi tak? nak jugak katil bajet...

syariza09 said...

MrS. F!zA

hehe...harap2 dpt aura tu

syariza09 said...

mamyharraz

tido bilik sama ngan kami, cuma atas katil sendiri jer

syariza09 said...

Myaby

aar, mmg cantik lg

syariza09 said...

hyazz

tu la, kat kedai banyak, tp kena kuar ratus2 larr :)

syariza09 said...

::Lynn::.

out of stock..abis di sapu ngan staff hosp :), lenkali ok

Pn. Zana said...

ok lagi tuh! nak jugak. cer tanye..nak 2..hahaha

syariza09 said...

Pn. Zana

huhu..dh out of stock...lenkali i war2 kan ok :D

-Sara- said...

haahlah sara ingatkan katil spital tadi, kalo x cam rupe spital bilik aiman nnti, hehehe

mmg bajet, rm30 leh dpt katil ngn tilam woo..gud2! :)

**oo smbung jee katil mak pak nyee.. hihi

Cik Moon said...

uii..ok laa tu...

syariza09 said...

-Sara-

sib baik x rupa spital kan,...hehe

wajib aaarr sambung, mana leh tido katil yg sama :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

murahnya...masih cantek lg kan...orait la tu utk aiman...

syariza09 said...

Cik Moon

ok sangat2 :)

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

bajet la katakan...:D

sw33tdarling said...

murahnya...!! mmg rugi kalau tak beli

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails