~ CliCk mY HeArT ~

Friday, January 21, 2011

Pagi2 dah coi

eeiiiiii.......mencik tul.
Sorry ni n3 luahan perasaan di pagi hari.
Tak suka tau pagi2 dah coi mcm ni.
Al kisah tadi aku beli nasi lemak kat kawasan rumah laa. Mmg slalu beli pon kat akak sorang nie.
Punya baik la aku nak bekpes ngan kawan2 tadi, bestnya dpt mkn nasi lemak ngan white coffe  Old Town.
Aku baru rasa semulot jer  nasi tu. Tup tup mata aku ni ternampak sesuatu lam nasi ..huhuhuhu..

Terus aku bungkus semula nasi tu & apa yg dimakan semulot tu pun dh terluah.
kawan2 yg tengah makan pon tertanya2 naper? ada apa?
x per laa, biar la dorang abiskan makan dulu. Nanti kang dorang pula yg termun....
Korang nak tau aku jumpa per???
Aku jumpa nie




huhuhu.....geli geleman tekak aku...
x sanggup aku setakat nak kuis2 menda tu & sambung balik makan.
errrkkkk...Wahai peniaga di luar sana, plzzzzz la jaga kebersihan.
Tak berkat woooiiiiii


korang pernah jumpa apa?

12 comments:

-Sara- said...

ishh awk, esok awk g blk kt akak tu awk ckp je kt die, then mne tau dpt refund blk sebungkus nsik lemak free! :D

MrS. F!zA said...

ai pernah jmpa bulu jugak.. tp mot sure la rambut ke bulu ketiak ke bulu tuttt.. hahaha

syariza09 said...

-Sara-

dpt free pon, x moh arrr, x lalu dh wehhh :(

syariza09 said...

MrS. F!zA

x yah la belek lama2, nanti muntah lak

~~*Lady Salwa*~~ said...

erm, kadang2 memang diaorang ni tak berapa jaga kebersihan...

**teringat pernah jumpa ulat dalam ayam masa makan kat satu restoran nih... memang terus stop makan & luah balik la apa yg dah masuk mulut tu... huhu

syariza09 said...

~~*lady salwa*~~

errkkk....ulat dlm ayam? lg la bertambah geli tekak nie

Ross... said...

k.azmah mmg terrer bab2 mcmtu..ada je yg dia jumpa...seb baik la xkunyah sekali....

ainnoraini said...

gelikan...
pernah jumpe rambut...panjang pulak tu...pas tu hilang selera nak makan...

mamyharraz said...

comel je pic bulu tu hehe

tp tak comel bila jumpa bulu dlm mknan kita kann

syariza09 said...

Ross...

haa...tau pun. akk kan suka belek2, tu yg leh jumpa, kalo termakan tp x tau, x per lg

syariza09 said...

ainnoraini

ni pun payah gak, kalo dh tau nk msk utk org, tutup2 la rambut tu

syariza09 said...

mamyharraz

pic bulu ni mmg comelss, tp yg ku jumpa dlm nasi tu....errrkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails