~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, January 13, 2011

Dah 5 tahun tak beronggeng

Ptg semalam after office, aku ada date. Bukan ngan buah hati, tapi date ngan kawan masa study dolu2..
Lama juga kami tak jumpa. Kiranya abis2 study trus ilang laa. Kalo jumpa pon kat FB je. Kawanku Dila ni org Melaka, keja & menetap pun kat sana. Semalam dapat la jumpa dia sbb kebetulan dia ada bengkel di Bangi. Kawan2 yg lain smua keja kat Putrajaya, dia sorang jer yg tak kluar2 dr Melaka.

Sib baik ada Kak Watie yg dtg amik aku kt opis, nak harap aku gi ke sana, jgn harap la. Jalan2 yg aku reti nak drive cuma rumah Presint 9, ke opis Presint 4 & paling jauhpun ke arah Mydin...hehehe...apa leh buat.
Kami ke Hotel Residen Bangi utk amik kawan sorang ni.


Pastu tak tahu pula nak lepak mana, bawa je laa ke Alamanda. 
Leh lepak lama2 sikit, banyak benda yg nak crita. Kiranya dah 5 thn aku tak jumpa ngan Dila. Ngan lain2 tu ada la juga jumpa. Bila dah jumpa mula la masing2 menegur kebambaman badan yg mcm dipam pam..hehe..nak wat camna, dh sihat.
Sepatutnya kami berempat tapi x dapat lak sbb kawan yg sorang lagi Kak Hijrah ada emergency. Bestnya dapat gedik2 mcm dolu2. Naik keta jer, weols memekak, dah rasa nk gi klas pula....huhuhu..rindunya masa lalu...

x dapat nak chit chat lama2, coz dila ada bengkel kul 8.30 & aku lak en asben dh pesan blk awal sbb mlmnya dia ada game badminton & K.watie pun x leh la blk lambat sbb rumah dia pun jauh Jinjang sana nunn



sekejap pun jadi laa, dpat juga melepas rindu

4 comments:

Yan said...

Seronokkan kalau dapat jumpa frens lama.. Seronok cerita2..

-Sara- said...

ermm sara pn dh lame giler x outing ngn kwn2 :(

syariza09 said...

Yan

aar...seronak x terkata ^_^

syariza09 said...

-Sara-

komitmen kdg2 buat kita terlupa yg kita dh lama x bersama kwn2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails