~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, December 1, 2010

Sebab utama tukar baju

Ingat tak baju yg aku pakai b4 ni. 
Bukan..........bukan baju tu. Yg tu x der kena mengena pon
Baju kat blog ni laa.......nama sbenarnya layout. Lepas baju awan2 tu aku tukar kepada baju yg ada loves.
Pastu ternampak lambang 
TUUUUUUUUUUUUUUUT  
di mata, tanpa buang masa aku terus tukar lagi yg baru 

nak tau lambang apakah itewww
cer tgk ni betoi-betoi

^


^



^



^



^







haloooooo
suda nampak ka
yg aku bulatkan kaler merah tu
kalo nk jelas klik jer pic tu

beristigfar aku bila nampak lambang ni
sib baik la Allah tunjukkan


*********************

lenkali jgn ghairah sgt tgk pic yg cantik2
tenung betoi2 apa yg ada kt pic tu

8 comments:

-Sara- said...

isshh haahla..sara pon xperasan lgsg la sblum nii..sib baik mate awak tajam..ptutla bru bape hari tgk dh tukar layout lain plak..

izan_cute said...

ohoo..ye la kak..ish2 kdg2 kita ni xperasan sbb byk sgt gmbr2 kat situ kan.mujur akak cepat perasan..

sama gak mcm hubby izan.beli baju brand PUMA pastu ada lambang macam bolasepak punya logo kot,sekali pndang mcm crown tp rupa2nya lambang salib.terus kami tetas logo tu,buang.tp baju bley pakai lagi =D

mamyharraz said...

fuhh nasib terperasan..kadang benda kecik gitu kita tak nampak..

~Siti Hajar~ said...

Nsb baik perasan kan..mmg btl kita sllu pilih yg cantik aja, kdg2 xtgk2 apa yg ada d sebalik cantik tuh..huhu

pape pun baju baru ni cantik la, pinky2 gitu...i like pink colour!

syariza09 said...

-Sara-

tu laa, mata ni mmg tajam, nampak ajer yg tak elok tu

syariza09 said...

izan_cute


mcm2 dia org leh wat kan. tu salah satu cara nak selewengkan akidah kita.

syariza09 said...

mamyharraz

tu la pasal, terselit ngab pic2 yg cantik. sib baik prasan

syariza09 said...

~Siti Hajar~

mcm2 yg tersirat ada di sebalik kecantikan..bahaya tu.


kaler pink & biru mmg peberet kaler sy...I like this page

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails