~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, December 30, 2010

Berkumpul depan skrin besar



Sebelum ni kalo nk tgk bola leh jer tgk kat tv, kedai mamak @ stadium.
Tapi semalam en asben berkumpul di padang Maybank, Presint 3 Putrajaya, sebab Perbadanan ada sediakan skrin besar utk peminat bola.  Bila dah berkumpul ni mmg la meriah, bersorak ramai2, jerit pun ramai2.
Mmg ramai giler, semua ada, mak apak, datuk nenek, budak kecik, budak besar, baby, maid pun ada.
Sib baik la mlm tadi x ujan, kalo ujan abis laaa.

Aku???mmg sah ler tak pegi. Rasanya tak sesuai la bawa budak kecik gi tempat2 yg ramai mcm tu, dah la tu lama pula nk tgg bola tu abis. Tengok kat rumah pun ok gak, lagipun ada parents aku kan dtg, takkan nk tinggalkan dorang pula.


Malam tadi mmg berbaloi

*Malaysia menang


*Suka tgk penjaga gol kita yg ala2 korean, sib baik la dia leh bertahan sampai abis game, kalau dia x der,                            abis laa


*Jumaat cuti

4 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

betul tu, ada anak kecik ni susah sikit nak bawak ke tempat2 sesak camtu... lagi selesa tengok kat rumah kan... hehe

Yan said...

Akak ada gambar tempat ni. Memang ada big screen ke kat situ?

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

tp tu la, heran gak parents yg bw ank2 kecik kt tempat camtu, dorang x pikir mcm yg kita pikir ke...

syariza09 said...

Yan

big screnn ni khas utk bola mlm td jer. ari2 biasa x de

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails