~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 20, 2010

Senang dimasak

Mlm td menu yg kami makan simple jer. Aku buatkan seafood spagethi. Cadangnya nak mkn stail yg berkuah, ala yg instant tu (dlm tin). Pesan kt adik suruh beli tu, tp terbeli yg lain pula, dia terbeli utk wat spagethi. Tak pe la, sib baik ada tanda halal, aku beli brand campbell



Sronok bila tgk aiman berselera makan. 3 kali tambah, harap2 pasni berat badan bertambah yer...
Risau mama

8 comments:

mamyharraz said...

anak mamy tak reti nak mkn2 mcm ni..asiklah mkn nasi tanpa lauk :P

suka tgk aiman mkn...

syariza09 said...

oooo ye ke, rasanya lps ni pandai kot. kan pasni baba duduk obersi mkn spagethi, anknya mesti ikut :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

kat rumah tu ada gak spegeti. tapi elok ja dok lam plastiknya... entah bila nak try buat... hehe

seronok bila tengok anak suka makan...

mamyharraz said...

hahaha apaknya tekak kampung mana tau mkn mknan omputih ni hehe

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
elok? belum terusik? haa...cepat2 la usik b4 xpired. Buatla Sal, skali skal tuka selera

syariza09 said...

mamyharraz
lorr gitu ker...kalo gitu wat utm mamy sorang jer la. apak & anak negok jer..hehehe

-Sara- said...

nyummmmm..nmpk sedap! :D

syariza09 said...

-Sara-
Nampak sedap sbb guna yg instant, campak2 siap..leh trus masuk mulot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails