~ CliCk mY HeArT ~

Monday, May 3, 2010

Kerja apa sebenarnya ni??

Aku pun konpius dgn keje aku skrg ni. Sebenarnya aku ni apa arrrr. Aku ada PC 1 jer...tp printer sampai 3 biji..haaa..amik ko. So, aku x leh komplen printer x der. nak komplen pasal lain buleh tp jgn sebut apa2 pasal Printer.
Apa2 pun sebenarnya aku x kisah pun ye ker, sbb benda2 ni akan memudahkan urusan kawan2ku yang lain, kalo x der menda ni susah pulak dorang.

ha..nampak tak tu..2 printer atas meja, 1 lagi tepi meja

Printer ni aku mula2 dapat, before aku keje cni, aku x pernah dengar pun brand ni..mcm koman jer..tempat keje lama, x der la pulak dorang amik brand ni KYOCERA, slalunya kalo brand HP, Canon aku tahu la jugak.

 Yang ni bknnya mesin fotokopi, tp spesis printer gak. Memang la gedabak, stp kali nak print kluar bunyi2 bising mcm badak tgh mandi tu. Printer ni utk kaler..kekadang tu ada gak ler wat keje2 gelap sama ada utk aku @ utk kawan2 he..he..:-)..ye lah kalo lama x guna printer ni, nanti kering pula toner..rugi tau

Yg ni masih baru lagi, mmg la canggih sikit leh print 2 sided tapi aku x brp suka sbb bising & banyak menyusahkan hidup aku. Tiap kali aku print, aku kena on off . Kalo tulisan tu ada kaler sikit2, nanti kluar la font yg berkaler ..ruginya bknnya nak antar kat boss pun

Sekian la crita critu merepek aku utk ari ni
bye

3 comments:

Ogy said...

nak tumpang printttttttttttt....print gamboo..eheheheeh

syariza09 said...

bulesssss...1kpg $10..nak wat bisnes ni

~UNai~ said...

kalo printer yg jrg2 dengar brand dia kat dlm pasaran nie, payah ckit nak kuar duit beli w/pun murah.. sebab tkut bila rosak takde sparepart!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails