~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, August 19, 2009

Candid Giveaway Contest

Masa aku jenjalan di blog ibuhaikal aku ternampak la contest yg dia masuk. Tringin jugak la. First time aku masuk contest. Contest ni anjuran zieha . setelah digodek2, aku rasa pic ni ok kot. masa amik pic ni mcm2 prasaan ada. nak tergelak pun ada, takut pun ada .




Acctually aku tertanya-tanya apa pulak la si Aiman ni nk buat. Selagi x tido, ada jer kerja yg dia nak buat. Mula2 dia amik tupperware bulat, then dia masukkan sebelah kaki. Pelik pulak aku. Slalunya dia hempas2 jer bekas tu. Tiba2 jer dia masukkan kedua2 belah kaki dlm bekas tu & terus duduk. Astaga!!! terkezutttt aku. Korang tgk la bekas kecik tu. Dah la kecik, gi pulak duduk.Mentang2 la montot dia kecik. Aku takut terpelanting ke blakang je. Agaknya apa la yg dipikir si Aiman ni. May be dia blajar mcm mana nak uh uh dlm bowl. he..he..agaknya ler..

7 comments:

MRS. K said...

ado² je la si aiman ni..
ibu die layankan aje..

zieha said...

salam syariza dan salam kenal:)

tks yer coz joining my giveaway..
gambar ok cuma ada 2 je perkara ye tak menepati

1) Copy gambar kat atas nie( sila uploadkan banner candid giveaway dlm N3 u)

& uploadkan kat sidebar blog u olls- (DONE)

2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog zieha (NNTI POLO ME K)
n list kan blog zieha pada
bloglist u olls-(DONE)

nnti upload deh..
tks:)

syariza09 said...

MRS. K...
mmmm..layan je la

zieha ..
itu la..padahal dh baca 2-3kali. rupanya krg paham lagi. sorry la. tp skrg ni smua tu dah settel.

ibuhaikal said...

ya ampunnn...kak azz ape la keje si aiman tu..heeheee

chak yookkk kak azz..

yginsaf4 said...

nak jadi doraemon tewww.. ahaks, salammm akak syariza ittewww

roziyana said...

okla tu kak az,

tasnim semua bekas dia nak masuk...
hahaha
tergelak sy bila tgk aiman masuk dlm tupperware tu..sbb teringat tasnim pun sama jer...

syariza09 said...

yginsaf4..
salam kembali..Ya la kot. Agak nya si Aiman ni dah ikut gaya doraemon kot.

roziyana..
Ye la na. Agaknya bila time gini, dorang ni banyak akal. ada je idea..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails