~ CliCk mY HeArT ~

Friday, April 2, 2010

Spa Qistina

Jeng..jeng..drama yg hangat & penuh kontroversi dah pun muncul.Dulu dikenali sebagai Spa Q & now ada sikit penambahan, dah jadi Spa Qistina. Mula2 tu mcm xcited gak ler nak tengok tapi bila tgk pelakon2 musim ni, aku rasa ada kureng sikit la. x berapa gemor sangat. Tapi x tau la, may be bila dh tgk drama ni kita leh jatuh cinta kot. Saper2 yg x der Astro, jgn la berangan nak tengok yer. Dulu Spa Q ditayang di TV3, but now di Astro plak. Bagi mereka2 yg ada Astro tp x de Box Office saluran 952 & 953 akupun x der gak toksah la berangan jugak. Saper nak tgk gi langgan box office dulu yer RM9.95 mcm wat iklan pulak.

Antara pelakon2 nya adalah

 Nanu


pic from Murai.com


Fasha Sanda
Tizz Zaqyah
Ijoy

2 comments:

[-suziey-] said...

salam ziarah :)

hmmm skang ni kalu ade fasha sanda xminat nk tgk cite tu..:D

syariza09 said...

betul2. sy pn x minat dia, rasa nyampah jer. x tringin pun nk tgk crite tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails