~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, April 1, 2010

Serabut


Sekejap jer dah nak abis minggu ni, ye la ari ni kan dh ari Khamis, esok dah Jumaat. Minggu ni aku rasa serabut jer, macam2 yg aku pikir. Pasal kursus & exam yg memeningkan kpala. Next week aku kursus di Jalan Tun Razak (nun d KL), 4 ari woo. Sbenarnya kurs ni aku dh pn pernah gi, tp memandangkan kursus di hujung tahun slalu jer x menjadi, better aku amik jer. Ye lah kan sbg org gomen, kita diwajibkan hadir kursus seminggu untuk setahun. Bayangkan dari Putrajaya ke Jln Tun Razak..isshh..isshh..serammm. Kalo naik keta (w/pun naik highway) mesti jem mcm la aku nk drive. Kalo naik public transport plak..terpaksa la naik 3 kenderaan samada yg beroda @ pun di atas rel. ERL--STAR--Bas Rapid KL. Kena kluar awal 6.30 pg. sbb nk kejar masa kursus mula 8.30. Sampai rumah may be lepas maghrib..huii letihnya. En Aiman plak mcm mana? Kalo pikir yg ni lg la aku pening. Next week Mr R may be ada training bowling @ Curve Damansara (3.00- 6.00 ptg). Kalo dr sana kul 6, nk sampai Putrajaya kul brp plak..Napak gayanya terpaksa en Aiman duduk nursery lelama.siannya dia.

Exam...
Sabtu depan ada exam. Dh lama aku x membaca menda2 yg ilmiah ni. Adusss..dah rasa berkarat dah. Kepala dah tepu..Camner la nak wat esei . nak tulis pun... tulisan kejap besar kejap kecik..asyik menekan keyboard jer sampai lupa cara nk menulis..Mulai hari ni aku kena lebih banyak praktis..membaca....mengingat..menulis. Dah la tadi kena bebel ngan abg sulong..* jgn leka2 lagi..kena korban masa sikit..baca apa2 yg patut* jawapan aku** ya..ok..dah mula study dah** hakikatnya apapun aku lum wat lagi

4 comments:

Ogy said...

kalau kepala serabut cer berus dgnsabut kelapa...hik3...

chaiyok2....mama aiman bolehh!!! bg semangt ni...

syariza09 said...

berus rumah I smua dh x pakai sabut, pakai plastik keras jer
Thanks bagi semangat besi tewww..I likeee

♥etieyerywan♥ said...

serabut?? ubatnya shoping! go gogo... hahahhah

syariza09 said...

♥etieyerywan♥ ..
shopping??nak..nak..nakk..tp wet x der camner :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails