~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 18, 2010

Saper yg masak lg sedap..lelaki @ pompuan

Aku bukannya nk compare ngan mana2 chef pasal masak memasak ni. Tp antar aku ngan Mr R ni. Saper yg plg sedap. Bila balik keja, time aku malas2, lepak depan tv. Secara automatiknya Mr R akan ke dapo utk mask air & wat makanan & minuman ptg. Petang punye yer. For dinner mmg aku la yg kena masak. Selalunya dia akan wat neskepe satu teko & goreng cekodok bawang peberet dia la tu. Aiman pun dh pandai mkn cekodok bwg, siap cicah sos tomato gitu. Huhhh dh mcm org2 tua pulak. Dah la tu samapai jilat2 jari. Confirm abah masak lg sedap dr mama. sob..sob

buat lah apa2 pun yer. janji lps masak ..kemas

"ya puan2. Ini la rupanya cekodok bawang saya sblm digoreng.", kata Mr R

3 comments:

Ogy said...

hikhikhik kalolah cik abg tau muka dia masuk blog ni..musti bangga gilerrr

kak ina kl said...

salam..untungnya bila hb pandai memasak..

happy anniversary yang ke 8..semuga berbahagia bersama sehingga ke akhir hayat.

syariza09 said...

ogy..
bangga?? uhhh..rasanya kena dengar ceramah dr dia kot. memandai jer masukkan gambo dia yg bersinglet tu


kak ina
blh masak sikit2 jer. ok la tu.
thanks 4 ur wish

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails