~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, January 21, 2010

Kerjasama @ Paksaan?


Aku rasa aku paham ngan maksud kerjasama.Tp org yg antar email tu sebenarnya x paham maksud tu.  Naper tetiba jer aku buat n3 ni, sbbnya aku x puas ati ngan email yg aku dapat pg td. Aku teramattt meluat baca email tu. dah la memenuhkan inbox, panjang berjela email tu mcm nak bagi surat cinta kat girlfriend. Aku malas nak baca email yg panjang2 camtu, aku baca bahagian awal jer, yg bawah tu malas nak baca sbb aku rasa lbh banyak yg merepek. tanpa berfikir panjang, aku terus DELETE email bodo tu. Kalo nak buat xtiviti apa pun buat jer la. x yah la nak paksa2 org., kalo org rasa nak join, dia akn gi la xtiviti tu. Kalo org x moh, dia wat tatau jer la..Dah xtiviti yg dia buat x dpt sambutan, nak salahkan org yg x gi pulak. TERSENTAP la tu. Makin melampau. Aku rasa yg minta wat xtiviti camtu bbrp org jer. Lenkali kalo nak buat jgn la wat close xtviti utk group jer. Open jer, sure ramai yg gi. Ramai lg yg di luar group nak join. Apa yg penting tajuk email yg aku dapat tu sepatutnya bukan KERJASAMA, lbh baik tukar kpd PAKSAAN

**aku x suka dipaksa sesiapapun**

4 comments:

MRS. K said...

tak paham!

syariza09 said...

MRS. K ..x yah la paham. masalah dalaman jer..hanya org2 tertentu jer yg paham..luahan prasaan

rosss said...

i pon sama xsuka paksaan atau ikut-ikutan..depend on diri sendiri kan senang...ni ssh gak kena paksa..kdg jd xikhlas pulak kan?mana kita suka kita ikut..xsuka xyah ikut..tp bila xikut mcm2 pulak kena..emm biasa ler k.azmah...

syariza09 said...

ross...dak tu sengal. x der org pun paksa dia buat xtiviti. wat per nak jaga ati dia, baik kita jaga ati diri sendiri. ada gak faedahnya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails