~ CliCk mY HeArT ~

Friday, August 7, 2009

Ahhh......adakah aku akan rindu pd blog


Adakah aku akan terrrrindu dgn blog ni. ..YES.


Aku x dpt baca blog sendiri & blog kawan2. Kat rumah x der i"net. Terpaksa tgk kt opiss jer. Isnin & Selasa ni aku x der di opis.
Sape2 yg nak suruh aku buat keje itu ini, harap maap ye. Aku x der. Aku gi INTAN ada seminar pasal keje aku. Actually kena buat di Angkasapuri. Last minute x jadi pula sbb Dewan Angkasapuri dah ada org lain pakai, terpaksa la buat di INTAN. So, jumpa lagi pada hari RABU.


Bye.....

2 comments:

ibuhaikal said...

selamat berseminar yea kak azz..

syariza09 said...

lega...dah slesai smuanya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails