~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, June 10, 2009

Perfume Baru

Bulan ni aku wajib beli perfume. Sbb apa aku kata wajib, sbbnya stok perfume aku dah abiss. X sanggup lak aku ke sana sini x pakai perfume. Nak dijadikan crita, tiba2 dtg lak hangin aku & member2 nak beli perfume yg jual on line. Bukannya apa, terpengaruh dgn minah sorang tu (he..he.. jgn marah kawanku) best jer nengok dia beli. Apa lagi, projek besar aku & geng adalah meng'order' sebanyak 5 botol perfume. Aku punye 1 botol jer. Bila dah syer mcm ni, dpt ler harga murah sikit. Yg penting SAVE. Aku terberkenan dgn botol ni....

1 comment:

fantaghirolynn said...

berkenan dgn botol nya ker berkenan dgn kotak nya... ahaks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails