~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 31, 2012

Nasib baik dia "under control"

 Saper yer??
semestinya lah cik abang rongak ni...hehehe
Pertama kali keluar ngan Aiman tanpa abah.
Abah pula sibuk panjat Bukit Broga, maknya pula sibuk nak panjat Time Square.
Nak tak nak terpaksa gakler bawa aiman sama2 berjimba, takkan nk suruh dia duduk sorang.


Kemain risau lagi bila kena bawa Aiman, sbbnya Aiman ni kalo gi mana2 mesti nk suruh dokong, jalan sendiri kejap jer, pastu mula membebel kata penattsss..kalo asben ada sedap jer aku suruh abahnya yg dokong...ahkak tak sanggup wehhh...w/pun Aiman tu nampak kuwus, tp bila didokong, naik gak ler urat2 kecik besar aku ni.

Mula2 tu smuanya lancar, dh lama2 tu mula la minta dokong...sib baik la member aku si Kamal ni warning Aiman..kecut gak Aiman...hehehe..langsung dia jln sendiri, x der lg minta dokong.


Sabtu yg lepassssssssss (kejadian sblm raya korban) aku keluar berjimba ngan kawan2 sekolah..ekceli Ila kawan dr Perlis mai KL..and harusla kami berjimba.

ni haa Ila ..pensyarah UNIMAP, now cuti sambung study PHD
sebulan skali turun KL sbb kena jumpa lecture

Tudung pink pula Kamal, dia lah driver ke sana sini..

Makan kt Kennys...semestinya la pensyarah yg bayorrr hehehe
Sepatutnya ada sorang lg kawan aku...Ross..tp dia gi kursus plak.
Aku tau dia baca blog ni...rugi hang tak ikot wehhh

Kamal bawa anak girl, aku bawa anak boy.
Mula2 malu...sembang pon nak tak nak jerrr

Dah lama2 tu budak pon buat prangai,  jom cari bahan utk depa dok diam

Jumpa Pak Badut...dapat belon sorang satu

Patu hamik kau...bila dh serasi bersama, mula la buat aksi ganas..lantaklahhh


Sebelum balik, harusla rembat t-shirt gojes yg murah2 di sini..
Nampak gayanya pasni kena dtg lagi....Baru ku tahu kat sini banyak brg murah
Malam tu Ila tido kt rumah aku, esoknya dia jumpa lecture & trus blk ke Perlis

**tamat**





4 comments:

MrS. F!zA said...

lah..kamal tu pompuan ka..igt kan laki..hehe

mamyharraz said...

seronoknya dpt ber gathering dgn kengkawan..ank pun mood baik kira ok lah tu sya..nampak happy sgt aiman mesti dia suka sbb dia pun dpt kawan.

teringin nak pergi situ sbb nak tgk baju..hmm bilalah boleh pegi agaknya..

syariza09 said...

Mrs Fiza

aar pompuan, mesti konpius kan :)


Mammyharraz
berpinau mata ni tgk baju2 kt ctu :P

Salmiza said...

hehe sama la..tak penah lg bw opal shoping berdua..takde "kekuatan".. penah kluar ke jusco pun sbb ada 2 org kawan lg teman..
bila bdk2 ni merengek tu yg jd mslh tu...mnta dukung lg..mana larat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails