~ CliCk mY HeArT ~

Monday, August 8, 2011

naper tak leh komen????


Adoyaiiii....Sib baik la member ni bg tau kat shoutmix...blog x leh komen...
sapa2 yg masuk cni, just boleh baca jer...komen nyer x leh...
masa wat n3 td prasan la juga, mcm error jerr.
Sebelum ni ada baca kt blog org lain, blog demen pon pernah jd menda yg sama...
harap2 ari ni jer lah... :-(


geramnyaaaaa

8 comments:

mamyharraz said...

laaa patutlah...

jenuh dok close open 2 -3 kali nak try komen entry aiman tak boleh...

takpelah komen kt sinilah ya:

Happy Birthday utk aiman.moga jadi anak yg soleh utk ibuayah:)

sambutan besar ke kecik ke tak penting..janji ingatan kita utk anak tetap ada :)

wahida said...

testing testing...

eh, boleh je komen?

PinKy MoMMa said...

kadang2 blogspot buat hal juga hehe..merajuk ;p

abazilah said...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

syariza09 said...

mamyharraz

tu la...blogspot buat hal plak.
TQ...besar kecik ker, janji ada kenangan

syariza09 said...

wahida

dh ngamuk...baru leh komen

syariza09 said...

PinKy MoMMa

tu laa...buat geram jer

syariza09 said...

abazilah

ok...nanti sy terjah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails