~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, March 1, 2011

Kami tak jual dadah

Opppsss......kami ni bukannya peniaga pon.
tapi ada pula menda ni kt rumah
al-kisah citer di waktu malam
si isteri menurut perintah somi utk amikkan koyok (ala.. yg tampal2 kt dahi tu)
bila dh jumpa kotak koyak & baru jer kuarkan isi pewot kotak tu, istrinya terjumpa nie


nampak tak bungkusan putih tu

tak nampak ker?
cer tgk yg bawah ni

peket apakah nie?
aku jerit2 panggil en asben, dia pula yg kena soal siasat ngan aku
kami x tau apa isi dlm ni, yg pasti serbuk putih
takkan serbuk sabun kot, x logik pula
x der la pulak, kami nk rasa serbuk tu
nanti ada pula yg jalan terhoyong-hayang
.....penamatnya.....
plastik dibuka & serbuk tu dubuang ke dalam mangkuk toilet
kenapa mangkuk toilet jadi pilihan????
soklan tu kena tanya en asben  ^_____^


masa beli brg, korang pernah tak jumpa yg pelik2 mcm aku nie

5 comments:

-Sara- said...

isshh, awak serbuk ape tuu? cam menakutkan jeee..

btw, rumah awk dah cat baru! butterfly lagi! heee :)

ainnoraini said...

serbuk ape tu...menakutkan jer...
entah2 brg tu kot...

bahaya...tersangat la bahayanye tu...

syariza09 said...

-Sara-

entah ler, weols pun tatau

butterfly tu tunjukkan owner ni gediks2 mcm b/fly gak

syariza09 said...

ainnoraini

jeng jeng..mmg jadi tanda tanya kami somi istri

mamyharraz said...

iskk misterinya...

tak kisah apa benda tu..tp tindakan suami awk tu mamy setuju.
bahaya ok benda pelik2 ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails