~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, March 22, 2011

Google nama sendiri

Tak der keje, cari keje. itu la aku hokey.
Keje ada, tp bila sejuk2 ni, semakin melampau kemalasan aku.
Asyik ulang alik tgk blog & FB. 
Tetiba terlintas nk google nama sendiri gara2 status kawan kt FB.
Sah.......muka aku ada tertepek. Masa tu x der watermark pula tu.





cer korang google nama korang pula, cer tgk kuar pic apa....kalo free mcm aku laa (+_________+)

18 comments:

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

gambar bogel pon ado?? tttetttt

syariza09 said...

wehhh..pic bogel tu bkn haku yg punyer, nama jer sama

sw33tdarling said...

gugel nama penah, gugel gambar lom lagi.. jap nak cuba! hehehe

~izan~ said...

akak,izan dh buat hehehe... ada la kuar satu gmbr muka,lain2 tu gmbr muka depan thesis izan kt uitm dr portal uitm dan kek hehehe....

-Sara- said...

ahaha, mmg xde kje tol lah nii! :P

Pn. Zana said...

hahaha. nnti eh nak try google gmbr sndiri..:P

~Siti Hajar~ said...

sy dh try google, bersih xde pic sy...tp sy tgk first page jelah..hehe

Fieza79 said...

nnt nk cuba jgk time takde keje nanti heheee

hyazz said...

tol la azs... ahakksss..
seb bek takdak gambar bogell...hahhaa

mamyharraz said...

ok nak try google ~

*berdoa* jgnlah kuar yg bukan2 =P

syariza09 said...

sw33tdarling

ooo, sya pula lom try gugel nama

syariza09 said...

~izan~

ooo, ada la juga kan

syariza09 said...

-Sara-

tengah merapu, mmg camni

syariza09 said...

Pn. Zana

td masa gugel nama syariza, ada juga kuar pic zana,

syariza09 said...

~Siti Hajar~

tak aci nie :), kena tgk smua page ya

syariza09 said...

Fieza79

ok take ur time

syariza09 said...

hyazz

takkan kita nk letak pic bogel...huhu

syariza09 said...

mamyharraz

"berdoa" ??naper taip ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails