~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, November 24, 2010

Jualan murah ~ RM2 sajork

Semalam & ari ni kat tempat keje che asben ada buat  Hari bersama pelanggan & ada beberapa gerai jualan disediakan. 

Semalam che asben dah pun bawa satu beg plastik besar penuh ngan t-shirt lama ke tempat keje. Baju2 tu dia derma utk kelab sukan. Semua brg2 yg dibawa oleh ahli kelab akan dijual untuk tambahkan duit tabung kelab.  

Hurrmmm..aku x kisah  dia bawa banyak mana pun, lagi banyak lagi la aku suka. Bknnya pe, t-shirt dia dlm almari dah penuh sesangat. Che asben kan teramat rajin join game, secara tak langsung banyak ler baju2 free. Bila banyak baju free, mula la aku pening nak susun2 dlm almari. 


Ari ni dia bawa lagi t-shirt & kasut.
Semalam t-shirt yg dia bawa, smuanya sold out
Dasyat tu...
Aku tanya ler, saper pembeli baju2 tu
Mat Bangla yg beli sbb baju tu murah jer RM2
hohoho....itu mcm ka


ni baju2 pompuan pun ada dorang jualkan


Lapang sikit isi pewot almari che asben


******************************
sama-samalah kita beramal sambil menderma

4 comments:

Ogy said...

laa naper tak ckp..leh g derma baju2 g sekali..tak muat2 almari dh ni...huhuhuh

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la ngan husband sal... almari penuh t-shirt je... takraw la, futsal la, bola sepak la...

tu la pasal, nak mengemas tu la yg penat tu...

syariza09 said...

Ogy

lorr...baju gee kan lawo2, takkan nk bg kt mat bangla pula..nanti2 dia terbayang2 pula empunya baju..hehe

sedekah jer kt 'si dia'

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

mmg pun. dlm almari penuh ngan baju free jer.sampai besi penyangkut pun dh senget benget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails