~ CliCk mY HeArT ~

Friday, July 31, 2009

Aku Tertipu...

uhuk..uhuk..
Mesti korang herankan knp tajuk n3 aku cam ni. Story nye camni. 2 ari lps, aku gi cari brg di Mydin ( luar pjaya ), entah mcm mana la niat aku terpesong sikit sikit jer . bila ternampak kedai ROMANTIKA yg besar tu. Trasa jer mcm kedai tu memanggil-mangil. Mai la....Mai la..
Aku bisik kt mr hus nak gi tgk2 jap ye lar tu . So, diizinkan. Terberkenanla aku ngan 4-5 brg di situ. Tu pun terasa ada lagi yg nk beli tp aku cpt 2 beristighfar . Insaf2lah wahai AZMAH. At last aku bayar utk 3 brg jer.
So, aku pun teruskan misi ke Mydin utk beli brg rumah. Punya terkejutnya aku, aku tgk brg yg Mydin jual sama jer ngan brg yg ada di RMTK. Harga pulak of coz la Pak Dyn (Mydin) lagi murah.Eiiii....bencinya
Di Mydin harga ni RM1.90 je tp di RMTK - RM5.00 . Aku dah terbeli , tp corak lain sbb kalo pakai corak ni takut cpt kotor lak. Dah la kegunaan di dapur

Cover utk iron board ni pulak aku beli di Pak Dyn RM7.90 kalao di RMTK - RM 10.

Brg2 lain aku tak snap pun. Malas..

Moralnya...

tok sah la dok teruja sgt bila pi kdai2 camtu. Beli yg patut2 ja la.

AKU TERTIPU...hua...hua...Rugi duit aku, kalo tak blh gak tampung utk duit breakfast di opis...he..he..

3 comments:

ibuhaikal said...

alaalaaa...siannya kak ku ini..takpe lain kali jangan terpedaya yea..

ekhalidah said...

salam perkenalan :)

material dia lain kualiti kot ... atau brand dia yg buat mahal tu ...
berbaik sangka...hehee)

syariza09 said...

ibuhaikal....
uhuk..uhuk.. tak sanggup lagi tak sanggup lg ditipu..


ekhalidah ..
salam perkenalan ...

May be dia punye kualiti @ brand x sama kot. Cammane pun material di Mydin tu pun ok gak..sesuai digunakan..kainnya pun tebal..pas ni leh beli lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails