~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 8, 2012

Resipi baru itu buatkan mataku berpusar

Plan asal semalam mmg x nak amik cuti. Tapi disebabkan terpaksa pula pagi tu g ofis lama, jadinya bertapa la kat situ. Tambah2 pula kebetulan semalam ada jualan. lagi la berat hati nk ke opis. Tapi sbenar2nya urusan menyiapkan SKT agak lambat, tgk jam pun dh pkl 11am. 
Kalo nk gi opis Cheras ngan naik public transport, mahunya kul 12 gak br sampai. Jadinya lbh baik amik cuti drp org dok mengata kot belakang.

Ni sbenarnya pic last week. Last week mmg sajer2 cuti nk jumpa kawan2 kat opis lama. kebetulan pula langkah kanan coz masa tu ada besday party, I pon ngan muka tebal dapat gak ler merasa menu ari tu. masa ke sana ada la bawa bekalan utk kwn2...bubur nasi free ari tu pon i bg ngan kwn2, x sanggup nk abiskan sorang2...

kebetulan pula ari tu aku try resipi baru. Aku suka buat apa yg aku suka makan. 

leh teka tak, apakah pusaran itewwww
Betul2 buat mataku berpusar, sib baik x naik juling....hehehe

cream puff
i mmg like sgt2

tengah2 diisi ngan kastard
mmg yummie....bg I ler
Aiman makan ni pon mmg bertambah...bagus ank mama
sama juga la ngan en asben, mkn x igt org belakang...abis u, i pon tak puas mkn lg


rezeki kawan2
bawa ke opis lama & opis baru







8 comments:

Fieza79 said...

sedap nyaa..lau nk mkn ni kt mna nk beli ehh..home made je la kan...

mamyharraz said...

ada je resepi baru sya menjadi pulak tu.

tgk krim paf ni dah tergoda kalau dpt mkn lglah jatuh cinta..ehemm takde buat delivery kah? mahu order ni ;)

Mama Gee said...

nak order utk besday cik abg le...
bule ke?
bulehh leee...hehe

psssttt dh klik.....

Ayen... said...

i pun like sgt2 cream puff tu tp kuih pusar mata tu nama ape yek,huhu...

SiTi said...

kak...nnti kongsi resepi yuerrr

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm masa form4-5 je tau buat.. pastu abes sekolah..lupa dah camne nak wat... hehehe

Aleyn said...

sedapnyer nampak

Salmiza said...

alaaaa..my fav kuehhh.. post la resepi.. nak try gak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails