~ CliCk mY HeArT ~

Friday, June 10, 2011

~ Bulan hijau~


~ Bulan hijau di situ ~
Macam parti ***
Jgn salah faham, tak der maksud politik, cuma terlebih striking ijau jerrr
Next time, jgn wat tangan parkinson lg..hihihi

maap yer Cik Lynn & Mrs K
jgn anak2 uols takut nak makan udah lerrr

11 comments:

mamyharraz said...

comelllllnya apam nih!

-Sara- said...

aisyy jeles betol tgk apam die ni tau..comel2 n gebuss gituu! awk jual utk org ptrjaya je kee?

~Siti Hajar~ said...

sy pn dh try bt apam ni, alhamdullilah menjadi, semuanye gara2 tgk apam awak la, geram & comel, trs melonjak2 nk try buat..hehe

Hr ni ada party kat opis sy, sy sponsor apam polkadot tau...hehe

.::Lynn::. said...

Huwaaaaa... tak cukup

munna said...

cantik dan gebu apam dot dot tu...

syariza09 said...

mamyharraz

rasa bersalah jer ngan mammy...huhu

syariza09 said...

-Sara-

nk order ker?hehe.. kalo gi KL, nanti ai contact u

syariza09 said...

~Siti Hajar~

mesti kawan2 Siti teruja tgk apam tu

syariza09 said...

.::Lynn::.

huhu...oder lg =)

syariza09 said...

munna

mmg gebusss

~izan~ said...

akak,nk tnya,cup ni cup yg kuih raya tu ke? cup kecik2 mcm almond london tu ek ke camner ek..adoi la,jakun ni,tak pernah tgk dan tak reti huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails