~ CliCk mY HeArT ~

Monday, May 14, 2012

Bersantai di rehat yg panjang

Jumaat lepas, aku & geng ke Tesco Ampang..Masa nak gi ke sana, rasa dekat jer ngan opis. Maklumla yg bawa kami tu mmg cekap ngan  jln2 short cut. 


Jln2 jap dlm tu, kemudian akak sorang ni nk belanja kami mkn kt tempat sedap di sini. Kedainya dlm Tesco gak, senang jer kalo nk cari, dekat2 ngan Pizza Hut.


kami makan kt sini


sumber: eyriqazz

Warung Santai
Cantik jer tempat ni, tp sayang ruang makan agak terhad
kalo dh ramai sgt, terpaksa la booking dulu


Smua menu dipilih oleh tuan yg blanjer
ABC yg super duper sedapppp
10/10 lengkap rasanya
yg best coz ada kacang merah yg dilenyek

 tomyam campur, kangkung grg belacan, ayam grg kunyit, kerabu mangga, telur dadar
smuanya sedapppp

ini la org yg belanjer
terima kasih yer kak ima, pasni ada rezeki blanjer lagi...hehehe
tersenyum lebar jer org yg diblanjer...terserlah kebolatan di situ
(T_T)

7 comments:

Qhaifa Nur said...

bestnya ABC......

seronok ada kawan yang belanja...

ainnoraini said...

kalau dah beratur mcm tu..ramai pulak tuu..sure sedap makanan kat sana tu kann..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

woww..banyaknyer kacang dalam ABC tu!!! :) :)

~Siti Hajar~ said...

Tertawan dgn ABC tu, nmpk kesedapannyer tu...

Tuan rmh senyum lebar je yer, bkn sllu kan, xper...hehe

Salmiza said...

bertambah sedap bila kawan yg blanja kan?..

syariza09 said...

Qhaifa Nur
mmg sedap


ainnoraini
aar kak, mmr org sentiasa ramai


C.M.A @ CikMoonAdnan
kcg byk tu penyedap rasa tau


~Siti Hajar~
lebar senyum sbb perut dh kenyang :)


Salmiza
yg tu la yg selalu ditunggu2..hehehe

munna said...

sedapnya ABC.... bertambah sedap bila org belanjer kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails