~ CliCk mY HeArT ~

Monday, July 19, 2010

Floria @ night

Story ni patutnya publish last week lg, tp x sempat pulak nak wat n3, ada ja halangan. Tak sempat nak gi siang, terpaksa la gi malam.
Gi malam ni tak sesak ngan orang, nak parking senang. Tp bagi aku x sronok pun gi malam sbb cahaya lampu kurang,  dah la pakai kamera cikai ja , susah nak amik gambar.
Masa aku gi tu baru lepas ujan, dah tu aku terbau busuk pula kat tempat bunga2 ni.
Agaknya  bau baja tu pokok tu kot. eeii..busuk. tak leh nak dok lama2.
oklah..jom zassss Floria @ night
1 Malaysia drp bunga. Sebelah tu bukan dibuat drp bunga, tp belon tiger yg aku beli kat che @im@n, umpan utk dia dok diam2.
























Aiman pedih mata ngan asap2 sejuk yg kluar drp kipas tu. Gambar aku penuh ngan buble terkena asap2 tu
~~TAMAT SUDAA~~

2 comments:

Pn. Zana said...

hehehe. sy pun de g jugak hr sabtu. dh nak magrib masa tuh .:)

syariza09 said...

mesti snap sana sini kann

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails