~ CliCk mY HeArT ~

Monday, January 20, 2014

Tak layan ngan FROZEN...urrgghhh

Alhamdulillah
Sekarang internet dh ok mcm sedia kala...mudah segala kerja

Jadi moh ler rajin2kan berblog hehehe
Tapi waktu2 tertentu jer lah yer

Jgn heran kalo entri2 ni citer yg tahun lepas ...nk qada balik yer

Sebelum buka sekolah ritu, kami tgk wayang bertiga
Saja jer nk bawa aiman jln2 masuk panggung
Kebetulan masa tu citer Frozen jer yg sesuai utk aiman pon..
ok jer lah
Tapi rupa2nya mmg tak ok pon ngan Aiman
Tak kena ngan jiwanya huhuhu
Maklum la citer tu kan banyak nyanyi2
Kalo Aiman ni girl agaknya dia layan la jugak kot
Dah boring dlm tu, dia asyik turun naik tangga jer lah
Aku ok jer...suka gak tgk citer ni
Tapi apaknya plak dh menguap2 sbb citer tu byk nyanyi

Tak perlah pasni, nk kena tgk citer yg sesuai dulu..kalo citer mcm CARS 2, aiman layan kot........

3 comments:

Cho Zila said...

mungkinler kot anak saya yang pompuan tentulah suka... siap balik lepas tengok tu berangan2 tak sudah...

Rose Azadir said...

kalo gugirl suka la cite tu heheh...Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

LYAfrina said...

aritu jnji nk bwk asya tgk citer ni..tp kbtulan bnjir kt kmn.. huhu.. kesian dia..

lps tu try nk tgk online..ntah nape rsa cam bosan lak.. ke mmg kureng citer ni??
or klo tgk wayang bru feel kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails